Wij hebben ons weer ingeschreven voor de jaarlijkse jaarmarkt in Kedichem. Gewoon met (een stuk van) onze gelijkstroombaan in een marktkraam. Lekker de treinen laten rijden en onze hobby aan de man (vrouw) brengen.
We nemen behalve de keerlussen op verzoek ook de module met het kerkje van Arkel mee, en verder de Steenfabriek. En aangezien er ook op iedere keerlus een beveiligingsblok is bijgekomen, rijden we eindelijk met 6 blokken.De dag begon somber. We hebben zelfs nog wat regen gehad. Dus kwam dat enorme oranje zeil wat meegesjouwd was toch nog van pas. Gelukkig werd het vlug droog en niet te warm.
De baan stond vlug. We zijn het tenslotte gewend. Even hadden we wat problemen maar die bleken in een niet juist schakelend wagentje te liggen. Daarna bleef alles de hele dag rijden. Ook dat zijn we gewend.

                                                                                                                       De locatie. Keurig voor de kerk en tussen de marktkraampjes in.
 

 
                                                                                                                                                 Op de voorgrond de koepelkerk van Arkel...........
 
De 2200 met kiezels opweg naar de keerlus
 
Weer wat reclame............
     

 

 
                                                                                                                                                 Zoals hij het zelf uitdrukte: Hier ist 'tie weer
 
Natuurlijk weer vol verwondering kijken.....
 
De 2200 over het viaduct bij de steenfabriek.                                         Vooral de jeugd was niet bij de baan weg te slaan.
 
Kortom, weer een geweldige dag. Al werd er wel een suggestie gedaan om volgend jaar met de Märklin baan te gaan. Dat kost ons dan wel 3 marktkramen. Feit is wel dat we ons volgend jaar weer in gaan schrijven.
© Zijspoor 07-09-14